Jump to content
Un nou server de SA:MP tocmai sa deschis, va asteptam in numar cat mai mare suntem in cautare de staff. DNS: RPG.DISTRICTH.RO IP: 89.34.25.62:7777 Panel: Districth.ro/panel. ×
Un nou server de SA:MP tocmai sa deschis, va asteptam in numar cat mai mare suntem in cautare de staff. DNS: RPG.DISTRICTH.RO IP: 89.34.25.62:7777 Panel: Districth.ro/panel.

DubiHz

Membru
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About DubiHz

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/14/2002

Recent Profile Visitors

121 profile views
 1. DubiHz

  Acceptat, t/c
 2. DubiHz

  Acceptat, T/C
 3. DubiHz

  Acceptat, pm cu nick si pass. T/C
 4. DubiHz

  Acceptat, sa mi dai pm pe server sau discord sa dam testul, t/c.
 5. DubiHz

  Respins, varsta nu coincide cu cerinta ceruta in model, t/c.
 6. DubiHz

  Acceptat pentru teste, sa mi dai pm pe server, t/c
 7. DubiHz

  Acceptat pentru teste t/c
 8. DubiHz

  Acceptat, pm cu nick si pass, t/c
 9. DubiHz

  Respins, nu detii varsta ceruta.t/c
 10. DubiHz

  Acceptat, pm cu nick si pass t/c.
 11. DubiHz

  Călare
 12. Aici puteti posta toate bugurile pe care le intampinati pe server, daca doriti, puteti afisa odata cu problema reclamata si o imagine/link de la un video sau orice alta dovada clara. +━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━+
 13. DubiHz

  Modelul trebuie respectat, nerespectarea sa duce la ignorarea topicului +━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━+ ⚙️Nume in joc: ⚙️Varsta*14+”: ⚙️Esti pregatit pentru testul pe care o sa-l sustii pe server?: ⚙️Factiunea pe care doresti sa o detii?: ⚙️De ce doresti functia de lider?: ⚙️Crezi ca te poti descurca ca lider?: ⚙️Esti constient de faptul ca favorizarile/alegerile prost luate in legatura cu membrii factiunii pot duce la scoaterea de sub functie?:
 14. Modelul trebuie respectat, nerespectarea sa duce la ignorarea topicului +━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━+ ⚙️Numele si prenumele: ⚙️Nume in joc: ⚙️Varsta*14+”: ⚙️Experienta ca helper (Foarte buna/medie/buna): ⚙️Comenzi pe care le cunosti ca helper? (maximum 5 comenzi): ⚙️Esti de acord ca abaterea de la regulamentul serverului poate duce la remove?: ⚙️Esti pregatit pentru testul pe care o sa-l sustii pe server?:
 15. DubiHz

  Acceptat.pm cu nick si pass. t/c
×
×
 • Create New...