Jump to content
Un nou server de SA:MP tocmai sa deschis, va asteptam in numar cat mai mare suntem in cautare de staff. DNS: RPG.DISTRICTH.RO IP: 89.34.25.62:7777 Panel: Districth.ro/panel. ×
Un nou server de SA:MP tocmai sa deschis, va asteptam in numar cat mai mare suntem in cautare de staff. DNS: RPG.DISTRICTH.RO IP: 89.34.25.62:7777 Panel: Districth.ro/panel.

lexzor

Administrator
 • Content Count

  1,145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

lexzor last won the day on March 23

lexzor had the most liked content!

About lexzor

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 12/01/1999

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Discord
  lexzor#0630

Recent Profile Visitors

1,192 profile views
 1. lexzor

  Locul 1 a fost castigat de catre mousesportivul@dll, iar locul 2 de catre cei din THUG | ! Voi acorda locului 1 - 4 puncte in clasament, locului 2 - 3 puncte in clasament, iar clanurilor care au participat 1 punct! T/C
 2. lexzor

  Astazi se va juca finala acestui turneu. Cei care joaca sunt: 1. MDIP .|. vs mousesportivul@dll 2. THUG | vs castigatorii primului meci.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. lexzor

  Primul meci: MDIP .|. vs =CoD= Al doilea meci: DpZ* vs mousesportivul@dll Al treilea meci : THUG | vs AP
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. lexzor

  Dupa cum stiti, proiectul comunitatii se bazeaza pe meciuri 5v5. De data aceasta data, vor fi 2 premii (pentru ultimele 2 echipe care joaca in finala) si anume: Locul 1 - 50 Platinum Chest, 50 Keys, 2000 EURO Locul 2 - 35 Platinum Chest, 50 Keys, 1000 Euro Inscrierea in concurs va fi facuta de catre Clan Leader sau Second Clan Leader. Premiul va fi acordat fiecarui membru care face parte din echipa castigatoare. Meciurile se vor tine pe serverul MIX.DISTRICTH.RO, iar modelul de inscriere este: Nick: Clan: Tag: Echipa: - - - - - Ati luat la cunostiinta termenii participarii?: Termenii participarii: In cazul in care unul dintre membrii lipseste la inceputul meciului sau se retrage in timpul meciului, intreaga echipa va fi descalificata. Orice fel de hack/script sau alte programe care atenteaza la bunastarea jocului va aduce descalificarea. Folosirea in timpul meciului a canalului voice facut pe serverul de DISCORD al comunitatii. Orice abatere de la termenii participarii va aduce la descalificare. Injuriile si jignirile inaintea, in timpul sau dupa terminarea meciului va duce la descalificare. De asemenea, se vor juca 30 de runde (dupa runda 15 se vor schimba echipele). Primele 2 runde vor fi lame pe harta de_dust2 pe lung, stabilind echipa care alege harta si echipa la care vor juca primele 15 runde ( CT/T ). Acestea fiind spuse, in functie de cate clanuri se inscriu, meciurile vor avea loc pe 03.04.2020 (VINERI), iar finala va fi pe data de 04.04.2020 (SAMBATA) la ora 20:00 in ambele zile. Va rog sa fiti pe server inainte de ora 20:00. Meciurile vor fi transmise live de catre p1ngu26 (click ca sa accesati canalul si, daca tot intrati, abonati-va!) caruia ii multumim ca se implica in acest proiect al comunitatii si m-a suportat in ultimul live fiind indiferent starii bahice in care ma aflam!
 8. lexzor

  Acceptat. Categorii create si acces adaugat. Te astept cu un PM pe discord ca sa vorbim despre canalul voice. T/C
 9. lexzor

  Acceptat. Categorii create si acces adaugat. Te astept cu un PM pe discord ca sa vorbim despre canalul voice. T/C
 10. lexzor

  Adminul a primit deja un warn din cauza acestei situatii. Sper sa fie ok acum si sa aveti banul scos. T/C
 11. lexzor

  Am inteles ce s-a intamplat, iar daca este adevarat ca ati injurat sau ati avut comportament de grota dupa meci banul a fost dat pe buna dreptate. Cat despre faptul ca a banat toata echipa permanent nu cred ca a fost o greseala si va primi un warn pentru abuz de comenzi. Chiar daca unul din echipa a injurat sau 2, nu trebuie banata toata echipa. T/C
 12. lexzor

  Nu ai respectat modelul si nici categoria. Respins, T/C
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. lexzor

  Cereri inchise. Meciurile vor fi afisate in scurt timp. Primul meci: MDIP .|. vs. =CoD= -> Castigatori MDIP .|. Al doilea meci: DpZ* vs AP -> Castigator DpZ* prin descalificare. Al treilea meci: MDIP .|. vs DpZ* -> In desfasurare. Castigatorii sunt MDIP .|.
 15. lexzor

  Avand in vedere ultimul concurs pe care l-am organizat si sfaturile primite de la participanti si cei care au urmarit live-ul, concursul acesta va fi 5v5. Acesta va fi organizat intre echipele clanurilor care sunt inscrise pe forum. Premiile vor fi tot pe serverul CSGO.DISTRICTH.RO (premiile vor fi acordate fiecarui membru castigator in parte) 35 Chest Platinum, 35Keys, 15000 EURO & 2 puncte in Clasament Inscrierea in concurs va fi facuta de catre Clan Leader sau Second Clan Leader. Premiul va fi acordat fiecarui membru care face parte din echipa castigatoare. Meciurile se vor tine pe serverul MIX.DISTRICTH.RO, iar modelul este: Nick: Clan: Tag: Echipa: - - - - - Ati luat la cunostiinta termenii participarii?: Termenii participarii: La inceputul meciului, fiecare jucator al echipelor va trimite un test WarGods. (Conditie adaugata datorita vorbelor ca vor fi numai codati). In cazul in care unul dintre membrii lipseste la inceputul meciului sau se retrage in timpul meciului, intreaga echipa va fi descalificata. Orice fel de hack/script sau alte programe care atenteaza la bunastarea jocului va aduce descalificarea. Folosirea in timpul meciului a canalului voice facut pe serverul de DISCORD al comunitatii. Orice abatere de la termenii participarii va aduce la descalificare. Daca un singur membru se va deconecta dupa trimiterea testului WarGods, veti fi descalificati in cazul in care nu trimiteti alt test dupa reconectare. De asemenea, se vor juca 30 de runde (dupa runda 15 se vor schimba echipele). Primele 2 runde vor fi lame pe harta de_dust2 pe lung, stabilind echipa care alege harta si echipa la care va incepe ( CT/T ). Acestea fiind spuse, inscrierile vor fi deschise pana la ora 18:30, iar primul meci va avea loc la ora 19:00. De asemenea, la fel ca in turneul precedent, meciurile vor fi stabilite prin site-ul random.org. Meciurile vor fi transmise live de catre p1ngu26 (click ca sa accesati canalul si, daca tot intrati, abonati-va!) caruia ii multumim ca se implica in acest proiect al comunitatii si m-a suportat in ultimul live fiind indiferent starii bahice in care ma aflam!
×
×
 • Create New...