Jump to content
Un nou server de SA:MP tocmai sa deschis, va asteptam in numar cat mai mare suntem in cautare de staff. DNS: RPG.DISTRICTH.RO IP: 89.34.25.62:7777 Panel: Districth.ro/panel. ×
Un nou server de SA:MP tocmai sa deschis, va asteptam in numar cat mai mare suntem in cautare de staff. DNS: RPG.DISTRICTH.RO IP: 89.34.25.62:7777 Panel: Districth.ro/panel.

ap0gistul

Moderator
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ap0gistul last won the day on April 2

ap0gistul had the most liked content!

About ap0gistul

 • Rank
  Moderator "Totul despre CS 1.6"
 • Birthday 12/10/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  PROSPERITATE, SIGURANȚĂ, ÎNCREDERE

Contact Methods

 • Steam ID
  clasmunk

Recent Profile Visitors

264 profile views
 1. ap0gistul

  Este adăugat. Poți verifica acest lucru prin descărcarea unui client de cs de pe www.counter-strike16.ro. Serverul apare în lista internet și este adăugat și în platforma de distribuire a playeri-lor. Butonul din meniul jocului "join internet servers".
 2. Din data de 03.04.2020 , timp de 4 saptamani . Toate serverele din comunitatea districth.ro , vor fi adaugate in masterserver + platforma de distribuire a playerilor . Tin sa mentionez ca incercam pe cat posibil popularea masterserver-ului . Astfel playerii din masterserver vor creste pe parcurs . Momentan avem in jur de 400 de playeri activi zilnic . Astfel facand un calcul /24 de ore , ar insemna in jur de 16 playeri /ora repartizati pe toate serverele din comunitate . Diferenta de playeri nu v-a fi foarte mare , dar totusi este un ajutor din partea mea + a comunitatii districth.ro . Vreau ca detinatorii si administratorii serverelor sa citeasca Regulamentul si sa il respecte . In cazul in care , regulamentul este incalcat , promovarea v-a fi oprita
 3. ap0gistul

  Numele tau : Nume server: Ip server : Mod server:
 4. Incepand cu data de 25.04.2020 , organizam concursuri saptamanale cu premii in boost cs1.6 (propriul masterserver) !! La concurs pot participa doar serverele din comunitate in baza unei cereri in categoria "CERERE ADD SERVER" . Serverele care incalca TERMENII SI CONDITIILE sunt scoase din masterserver si nu vor mai avea dreptul de participare la concursurile saptamanale . Premii (momentan este un singur loc) 1) Boost 48 de ore (respectiv SAMBATA-DUMINICA a fiecarei saptamani )
 5. ap0gistul

  Lista ip-uri servere banate : - - - - - - - ......
 6. ap0gistul

  - Fisierul motd.txt din serverul de counter-strike situat in directorul cstrike trebuie sa fie gol sau trebuie sters de tot. Din cauza acestui motd.txt multi jucatori care folosesc versiuni Counter-Strike 1.6 Non-Steam primesc erori in momentul in care intra pe server. - Verificati ca serverul sa fie non-steam, pentru ca jucatorii din masterserver sunt non-steam si nu pot intra pe un server steam-only - Aveti grija cu hartile facute de 32 slot-uri (exemplu: de_train32 , de_kabul32, de_tuscan32 etc.) pentru ca exista foarte multe versiuni pe internet si se intampla des ca jucatorului care incearca sa se conecteze pe server, sa ii difere harta fata de cea pe care o aveti pe server si automat nu poate intra. - Nu folositi pe server urmatoarele plugin-uri : Loadingmenu.amxx , gamemenu.amxx, Trackerui.dll sau orice alt plugin care modifica meniul sau fisiere/comenzi din cs-ul jucatorului pentru ca este interzis ! -Nu recomand plugin-uri care arata in chat la fiecare jucator care se conecteaza sau deconecteaza (aglomereaza serverul si cauzeaza bug-uri) -Nu recomand utilizarea pluginului High ping kicker insa in cazul in care folositi high ping kicker, sugeram sa il puneti sa dea kick celor cu lag peste 400, nu mai jos! - Recomand ca atunci cand numarul de playeri este mic, pe server sa se joace harti cunoscute (de_dust2x2, de_dust2_long, fy_snow etc.). - Recomand ca numarul de resurse descarcate de pe server sa fie cat mai mic. Daca insa aveti un numar mare de resurse, verificati ca downloadurl-ul dumneavoastra poate sa trimita rapid fisierele catre clientul playerilor.
 7. ap0gistul

  Ce folosim ca sa producem jucatori? In momentul de fata dispunem de propriul MasterServer insa dispunem si de propria platforma de repartizare a playerilor ce este instalata in cs-ul jucatorilor. (respectiv , butonul din meniul jocului “JOIN INTERNET SERVERS”) Despre Jucatorii Trimisi: Jucatorii sunt 70% romani si 30% straini. Numarul jucatorilor ce intra pe server poate sa varieze pe timp de zi , cat si pe timp de noapte . Toti jucatorii folosesc cs-urile noastre pe care le downloadeaza de pe cele 12 site-uri de download cs pe care le detinem . Momentan avem in jur de 400 de playeri care folosesc zilnic cs-urile noastre . Termeni si conditiile noastre: Nu acceptam ca serverele, sa foloseasca pluginul Game Menu, Loading Menu, Autoexec, Binduri sau alte pluginuri slowhacking . Nu acceptam ca serverele sa foloseasca plugin-urile care distrug cs-ul jucatorilor (pika,destroy , exterminate) . Ip-urile serverelor nu se vor putea schimba . Nu acceptam servere din alte comunitati . ATENTIE !!! Daca incalcati termenii si conditiile de mai sus ! PRIMITI BAN PERMANENT LA SERVER ! · Imi rezerv dreptul de a schimba sau modifica regulile de mai sus fara o instiintare in prealabil !
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. Counter-Strike 1.6 WarZone v2 (MODIFICAT DE ap0gistul) Autor: Valve + cswarzone Modificat de : ap0gistul Versiune : v2 (15.03.2020 ) Marime fisier : 310 Mb DOWNLOAD arhiva : Click Aici ! -Counter-Strike 1.6 WarZone for DistrictH.Ro . -ARME DEFAULT CS16 ORIGINAL . -Lista de internet servers cu peste 180 de servere full ! Top 180+ gametracker.com -La acest cs , pozele sunt functionale si se salveaza 100% . -BOTI FUNCTIONALI cu nivel de DIFICULTATE . APASATI TASTA "H" si se va deschide meniul BOTI ! -Meniu arme ( CLASIC ) -Modele playeri CLASIC (tero & ct) . -Texturi modificate ca in HalfLife -Sunet special la click-uri in joc(se aude ca si miscarea unui robot ) -Meniu + BuyMenu sunt default , ca si la cs16 original . -Sunete speciale la arme ( Fiecare arma are sunetele modificate ) -Counter-ul este direct instalat , tot ce trebuie sa faceti voi este sa dezarhivati fisierul .rar cu orice program de dezarhivare (winrar , 7-zip ,etc.) -CD KEY : Nu ar trebuii sa va ceara , dar in caz ca trebuie , scrieti "AAAAAA-AAAAA-AAAAA" pana umpleti toate casutele . -ASTEPT PARERILE VOASTRE ! VIDEO JOC : (SCUZATI CALITATEA ) Jocul ruleaza bine . Filmarea este prost facuta . POZE DIN JOC :
 10. Counter-Strike 1.6 + Cs:Go Autor: Valve Modificat de : ap0gistul Versiune : 1.0 (03.03.2020 ) Marime fisier : 380 Mb DOWNLOAD arhiva : Click Aici ! DOWNLOAD mediafire: Click Aici ! -Counter-Strike 1.6 + Cs:Go creat special pentru playerii comunitatii DistrictH.Ro . -ARME DEFAULT CS:GO . PENTRU CA S-A TOT CERUT UN CS 1.6 IN CARE SA FIE ARME DEFAULT . -Lista de internet servers cu peste 180 de servere full ! Top 180+ gametracker.com -La acest cs , pozele sunt functionale si se salveaza 100% . -BOTI FUNCTIONALI cu nivel de DIFICULTATE . APASATI TASTA "H" si se va deschide meniul BOTI ! -Meniu arme special ( Ca si in Cs:Go) -Modele playeri special (tero & ct) . Pe spate la playerii de la ct apare scris Jandarmeria . -Texturi HD -Autoconfig.exe modificat + comenzi de fps max -Background + spray Modificat special pentru comunitate -Counter-ul este direct instalat , tot ce trebuie sa faceti voi este sa dezarhivati fisierul .rar cu orice program de dezarhivare (winrar , 7-zip ,etc.) -CD KEY : Nu ar trebuii sa va ceara , dar in caz ca trebuie , scrieti "AAAAAA-AAAAA-AAAAA" pana umpleti toate casutele . -ASTEPT PARERILE VOASTRE ! POZE DIN JOC :
 11. ap0gistul

  Pozele pe care mi le-ai facut pe server. Mi s-a blocat jocul https://imgur.com/a/pXbEWdz
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
 • Create New...